DIENSTEN

STRAATWERK

Van origine zijn wij een stratenmakers bedrijf, hier ligt dan ook onze kracht. Wij hebben al 40 jaar ervaring in het aanbrengen van straatwerk voor zowel particulieren, bedrijven en gemeentes. Of het nu gaat om het aanbrengen van oude waaltjes of het volledig machinaal leggen van bestrating, bij Toeset bent u op het juiste adres.

TUINAANLEG

Als u uw tuin opnieuw wilt laten bestraten, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u het totale pakket uit handen nemen. Het afgraven en afvoeren van grond,  het leveren van straatzand, het verwerken van straatzand en het leveren en verwerken van materiaal. Tevens zijn ook gespecialiseerd in het maken van bloembakken en borders. Het aanbrengen van beplanting besteden wij uit aan onze vaste hovenier leveranciers. Wij zorgen ervoor dat de beste hoveniers de opdracht voor ons uitvoeren. Hierdoor houdt u één aanspreekpunt, wij regelen de rest voor u.

Als u bijvoorbeeld onderdelen van de bovengenoemde werkzaamheden zelf wilt uitvoeren om daarmee kosten te besparen, dan is dat mogelijk. Wij leveren maatwerk en zorgen er in overleg met u voor dat uw tuin voldoet aan uw wensen en eisen.

Om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan werken wij met een vaste vooraf overeengekomen prijs. Daarnaast is er vanzelfsprekend garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. De duur hiervan is afhankelijk van het type werkzaamheden.

WEGENBOUW

In loop der jaren is Toeset steeds meer veranderd van een stratenmakers bedrijf in een klein wegenbouw bedrijf, waar wij in de beginjaren echt als onderaannemer aan het werk waren nemen wij de laatste jaren steeds meer infra projecten aan.

Toeset is met zijn jarenlange ervaring inmiddels specialist in grondwerk en bouwklaar maken van terreinen. Wij zorgen voor onder andere de aanleg en het onderhoud van riolering. Met ons deskundig personeel wordt elke opdracht succesvol afgerond.